IMG_8974Franken Stefan bvba gespecialiseerd in dak-en timmerwerken werd opgericht in 1990 in de hoedanigheid van een cv waarna het na enkele jaren een éénmanszaak werd, en in 2000 een volwaardige bvba.

Met méér dan 25 jaar ervaring in het vak kan U bij ons terecht voor diverse mogelijkheden in de dak-en timmerwerken voor zowel nieuwbouw als renovatie, zowel particulier als onderaanneming en dit in de meest variabele activiteiten betreffende de verschillende uitvoeringen; hellende daken,platte daken, zinkwerken, timmerwerken, gevelbekleding,…

Eveneens staan wij paraat om reparaties uit te voeren aan uw bestaand dak.

Wij beschikken over een team van 25 mensen alsook enkele vaste onderaannemers voor wie uw dakprobleem een professionele aanpak verdient. Opmetingen ter plaatse, prijsberekeningen, aankoop, verkoop, naverkoop, enz. dit alles wordt eigenhandig door Stefan gedaan om op een zo best mogelijke manier alles van nabij te kunnen opvolgen en eventueel bij te sturen. Nog enkele van onze sterke punten zijn onze erkenning en registratie als aannemer, lid van: het Top Team van Eternit, Bouwunie vzw en Confederatie bouw Limburg, erkenning om werken uit te voeren van Klasse 3, Klasse 4 in aanvraag, alsook dat al onze medewerkers gediplomeerd zijn in BVCA basisveiligheid, EHBO, en module 2 veilig werken op hoogte.

Verder in deze site wordt U indien gewenst nog verder geholpen bij uw keuzes omtrent onze werkzaamheden samen met U kiezen wij voor de beste materialen.

Wij bieden op al onze werkzaamheden een garantie van 10 jaar, zo gerust zijn wij en U dus ook in de kwaliteit van ons werk!

Aarzel dus niet om ons te contacteren voor een prijsofferte die volledig gratis en gedetailleerd is. Misschien tot binnenkort!