Hierbij verzorgen wij uw afwerking van uw dak met hanggoten, ingebouwde bakgoten, keelgoten, afvoerbuizen,… dit in zowel zink als koper, bij zink hebt u de keuze tussen verschillende kleuren: natuur, gepatineerd en quarts kleur evenwel in koper te verkrijgen.

Gevelbekleding

Wij staan ook garant voor een degelijke gevelbekleding.
De gevel van uw woning is bepalend voor het aanzien van uw eigendom. Ook al is het dak nog zo mooi, ook al is alles perfect afgewerkt, als uw gevel niet mooi is (verweerd, verouderd en dringend aan onderhoud toe) is dit bepalend voor het gehele uiterlijk van uw woning. Met een gevelbekleding of renovatie wordt niet alleen de duurzaamheid van uw eigendom verlengd, maar kan het hele uiterlijk van uw eigendom veranderen. Laat bvba Franken Stefan u vrijblijvend adviseren over de verschillende mogelijkheden.
Enkele mogelijkheden zijn afwerking met leien, zink en houten beplanking zoals Trespa.

Bekijk ook de website van Eternit gespecialiseerd in gevelbekleding en de sites van onze leveranciers van al deze materialen Mezo Hout nv en APOK nv.

Staande naad

Deze vorm van dakbedekking is de laatste jaren sterk opgekomen, vooral gebogen dakkapellen, maar ook volledige daken kunnen we hiermee afwerken.

De staande naad is een techniek voor dakbedekking en gevelbekleding waarbij de banen VM ZINC® in grote lengtes kunnen worden toegepast. Deze banen worden enkel of dubbel gesloten waarbij rekening gehouden wordt met de uitzetting en inkrimping van het metaal.
In de meeste gevallen worden de geprofileerde banen bovenaan met vaste klangen en over hun volledige lengte met schuifklangen bevestigd. Deze klangen worden samen met de reliëfs van de banen gefelst.
De geringe hoogte van de staande naad (25mm) op een regelmatige afstand van 530mm geeft de indruk van lichtheid en ritmering aan het volume.
Deze techniek kan in de meest uiteenlopende en de meest ingewikkelde vormen worden toegepast.

Een aantal voordelen van staande naad :
– dakbedekking en gevelbedekking vanaf 5% helling
– maximale vrijheid naar vorm en aspect
– banen uit één stuk tot 13m lengte

Bezoek ook zeker de VM ZINC website voor meer informatie over staande naad.

Contacteer ons voor de mooiste uitvoering van uw project. Informeer naar de gunstige tegemoetkomingen van uw gemeente en/of belastingen bij het plaatsen van isolatie.