Wij hebben ruime ervaring in het plaatsen van platte daken, zowel bij nieuwbouwpanden als renovatiewerken. Wij verzorgen de professionele plaatsing/herstelling van uw plat dak en voorzien tevens in een kwalitatieve afwerking.

Bedekking: wij plaatsen Derbigum. Dit kwalitatief hoogwaardig materiaal heeft immers een lange levensduur en is onovertroffen qua brandwerendheid. Keuze tussen zwarte of witte reflecterende dakbekleding en groendak (extra premies).

Roofing: ook kan men het dak bedekken met roofing die dan bestaat uit een onderlaag en bovenlaag. Merken: Icopal, Soprema.

Isoleren: isolatie is van groot belang en wij opteren dan ook voor PUR isolatieplaten van 5-8-10cm dikte (vanaf 8cm extra premies).

Wij verzorgen diversen uitvoeringen van platte daken zowel met Roofing als met EPDM voor nieuwbouwprojecten,renovatie en tevens vervanging of verbetering van het bestaand dak met of zonder isolatie.

Platte daken een vloek of een zegen?

Fabrikanten produceren tegenwoordig haast onverslijtbare materialen , en men spreekt dan ook graag van minimum levensduurtes van 50 jaar en meer !
Hierdoor worden platte daken terug meer en meer gewaardeerd. Bitumineuze of roofingdaken zijn tegenwoordig zelfs terug heel aantrekkelijk geworden door hun sterk verbeterde kwaliteiten en hun betaalbare prijzen. Alsook kunnen wij van uw platdak een groendak realiseren met de nodige materialen. Waardoor u van uw platdak een meerwaarde kan bezorgen aan uw woning.

Deze materialen worden door ons zelfs gebruikt om waterbekkens te bekleden.
Om u weer een beeld te scheppen van wat allemaal kan is dit te uitgebreid om zelf voor te stellen en kan u zelf op onderzoek gaan bij onze leveranciers UVB-EPDM en Rockwool.

Contacteer ons vrijblijvend om voor uw platdak de best mogelijke oplossing te vinden!