Wij bezorgen Uw woning zowel een pannendak als een leiendak afhankelijk van uw keuze.

Wij zorgen voor de volledige afbraak en heropbouw van het dakgebinte, (bij nieuwbouw zorgen wij voor een volledig nieuwe daktimmer), plaatsen van de dakbedekking onderdak, panlatten, pannen/leien. Ook het optrekken en uitkijken van dakkapellen, dakvensters, lichtkoepels en Veluxramen voeren wij uit. Dakpannen of leien geven de woning een duurzame bescherming want zij kunnen zonder de minste behandeling jarenlang mooi blijven en worden er met de jaren zelfs mooier op. Bij de vernieuwing hiervan staat de waterdichte afwerking garant voor een lange levensduur. Hierbij ligt de keuze uiteraard bij de bouwheer/eigenaar.

De websites van onze leveranciers Eternit en Koramic kunnen u verder helpen bij uw keuze van uw dakpan aangepast aan uw woning en persoonlijkheid.

Bij leienbedekking bestaat er een waaier van mogelijkheden qua modellen en afmetingen. Natuurleien zijn tegenwoordig erg in trek.

Meest gebruikte leien zijn Eternitleien, zo helpt u deze link weer verder in uw keuze van uw product.

In uw hellend dak kunnen wij ook zorgen voor de nodige verlichting door plaatsing van koepels en dakvensters, die in verschillende maten en modellen te verkrijgen zijn, kunnen eveneens geplaatst worden met bijhorende gordijnen in verschillende kleuren zoals rol-en verduisteringsgordijnen, vouwgordijnen, elektrische gordijnen.

Voor een idee te krijgen van wat er zoal op de markt te verkrijgen is kan u hier klikken.